4EVER49 TRAVEL Onbezorgde reizen voor mensen die midden in het leven staan

4EVER49 Travel semi-groepsreizen met reisleider. over ons

De reizen van 4EVER49 Travel zijn gericht op de doelgroep die graag het avontuur wil aangaan, maar tegelijkertijd kiest voor luxe en gemak, die graag veel tijd voor zichzelf wil hebben, maar ook van de gezelligheid en de speciale mogelijkheden wil genieten van een semi-groepsreis.

Tijdens deze reizen zal je dus bepaalde elementen volledig zelfstandig doen, maar een aantal dingen worden gezamenlijk in groepsverband gedaan. Ook zijn er gedurende de gehele reis deskundige reisleiders aanwezig.

4EVER49 Travel biedt twee soorten georganiseerde semi-groepsreizen aan: camperreizen en autoreizen. Bij beiden wordt alle zorg uit handen genomen. Niet alleen de route en de campings of hotels zijn voor je geregeld, maar ook een aantal interessante excursies, uitstapjes, lunches, diners en bijvoorbeeld proeverijen.

Onderweg rijd je in je eigen tempo en je kiest zelf hoe laat je weg wilt en hoe vaak je wilt stoppen. Een aantal lunches en diners zijn gezamenlijk, maar een groot deel is op eigen gelegenheid. Kortom een gebalanceerde combinatie van groepsactiviteiten en eigen invulling.

De camperreizen zijn inclusief camperhuur, maar diegenen die er zelf een hebben, zijn ook welkom om deel te nemen, waarbij dan de huur van de camper van de reissom wordt afgetrokken.

Het unieke van deze vorm van met een camper reizen is bovendien dat je het “vervelende stuk” van Nederland naar Zuid Spanje niet met de camper af hoeft te leggen en bovendien bijna niets mee hoeft te nemen. De reis begin je in een volledig ingerichte camper, waar alles inzit, tot en met de boodschappen (inclusief beschuit met hagelslag) voor je eerste dag.

De autoreizen gaan uit van hetzelfde principe als de camperreizen. Complete ontzorging van alles, compleet met excursies en uitstapjes. De geselecteerde hotels zijn uiteraard reeds voor je gereserveerd. Je bepaalt zelf je route van hotel A naar B, maar onze reisleiders staan je op te wachten bij aankomst in het hotel en geven invulling aan bepaalde gezamenlijke georganiseerde dag- of avondprogramma’s, zodat hier ook sprake is van een mooie balans tussen je eigen programma en groepsactiviteiten.

4EVER49 Travel is lid van ANVR, SGR en het calamiteitenfonds, zodat elke geboekte reis onder deze garanties vallen.

Contact Opnemen

Bezoeken, bellen, mailen Contactgegevens

4EVER49 Travel is een handelsnaam van Rho Delta Travel B.V. 

Escudostraat 2

2991 XV  Barendrecht

Nederland