Over ons

cropped-cropped-cropped-4EVER49-logo-gold-new-3.png

4EVER49 Travel

De reizen van 4EVER49 Travel zijn gericht op de doelgroep die graag het avontuur wil aangaan, maar tegelijkertijd kiest voor luxe en gemak, die graag veel tijd voor zichzelf wil hebben, maar ook van de gezelligheid en de speciale mogelijkheden wil genieten van een semi-groepsreis.

4EVER49 Travel biedt twee soorten georganiseerde semi-groepsreizen aan: camperreizen en autoreizen. Bij beiden wordt alle zorg uit handen genomen. Niet alleen de route en de campings of hotels zijn voor je geregeld, maar ook een aantal interessante excursies, uitstapjes, lunches, diners en bijvoorbeeld proeverijen.

4ever49stichting-logo--tagline

Stichting 4EVER49 

Stichting 4EVER49 zet zich in voor het stimuleren van de kracht van de rijpere medemens die een discrepantie ervaart tussen hoe men zich voelt en het getal dat de kalender aangeeft. Mensen die door de jaren heen weleens een krasje of een deukje opgelopen hebben, maar die blij zijn en het leven vieren. Mensen die weigeren zich erbij neer te leggen dat de jaren toch eens gaan tellen. Mensen die blij zijn, en juist niet boos, gefrustreerd of zuur. Mensen die positiviteit uitstralen en zeker niet de realiteit uit het oog te verliezen. Mensen die volop in het leven staan en eruit halen wat erin zit. Mensen die geloven in leeftijdsneutraliteit, voor het welzijn van zichzelf en voor het welzijn van de maatschappij.

Stichting 4EVER49 voorziet een toekomst waarin de samenleving leeftijdsneutraal is, en daarmee in hoge mate een beroep doet, omdat het kan en omdat het moet, op de capaciteiten van mensen die bezig zijn aan de tweede helft van hun leven.

4EVER49 Radio logo met Radio tagline

4EVER49 Radio

4EVER49 Radio is een Nederlandse radiozender, die te ontvangen is via DAB+ , wereldwijd via het web, de 4EVER49 Radio app, de mediaplayer op de website en via heel veel verschillende radio portals, waaronder Tune In, Duke.nl, Nederlandseradio.nl.

4EVER49 Radio biedt vrolijke en blije radio voor mensen die in het midden van hun leven zijn, maar er ook middenin staan en eruit halen wat erin zit. Voor deze groep mensen, de 49ers, draaien de vrolijke DJ’s van 4EVER49 Radio een uitgebalanceerde mix van de hits van toen en nu, en besteden zij aandacht aan onderwerpen die de 49ers interessant vinden. In samenwerking met Stichting 4EVER49 geeft 4EVER49 Radio de 49ers een stem.