Met de camper op reis

De meest expressieve en gevarieerde landschappen Andalusië en Portugal UNIEKE SEMI-GROEPSREIS MET DE CAMPER!

Onze semi-groeps camperreizen zijn gericht op diegenen die het avontuur willen aangaan, maar het ook wel fijn vinden als bepaalde zaken volledig voor ze geregeld zijn. Denk hierbij aan de campings, ferry’s, routes, uitstapjes, excursies etc… Deze reizen zijn inclusief camperhuur, dus bij uitstek geschikt voor mensen die vakantie in een camper eens uit willen proberen. Zeker omdat je ook geleerd wordt hoe je met zo’n camper moet omgaan en wat de ongeschreven wetten en gebruiken zijn in de camper wereld. Indien je zelf al over een camper beschikt, dan kan je natuurlijk ook gewoon deelnemen. De huur van de camper wordt in dat geval van de reissom afgetrokken.  Het mooie aan deze reizen is dat kunt kiezen om de aanbevolen route te nemen, maar je zelf ook kunt bepalen hoe je van A naar B gaat. Uiteraard kan je zo vaak als je wilt stoppen om te genieten van wat je allemaal tegenkomt. Onze professionele reisleiders reizen vooruit, zodat zij weer voor je klaarstaan bij aankomst op de volgende camping.

Alle 4EVER49 Travel reizen zijn voorzien van meerder uitstapjes en vaak inclusief, entree gelden, lunches, proeverijen, etc. Lokale gidsen zorgen dat je dingen ziet en doet die voor de meeste bezoekers verborgen blijven! Verschillende uitstapjes worden met een touringcar georganiseerd, zodat je met de camper niet de stad in hoeft en een parkeerplek moet gaan zoeken. Ook hoef je niet meer te rijden, zodat je veilig een drankje kunt drinken. Kortom genieten van onbezorgd camper plezier met ervaringen die je niet zomaar zult vergeten.

Het unieke van deze vorm van met een camper reizen is bovendien dat je het “vervelende stuk” van Nederland naar Zuid Spanje niet met de camper af hoeft te leggen en bovendien bijna niets mee hoeft te nemen. De reis begin je in een volledig ingerichte camper, waar alles inzit, tot en met de boodschappen (inclusief beschuit met hagelslag) voor je eerste dag. Samengevat bieden deze reizen een gevarieerd aanbod in vrijheid, avontuur, cultuur, tradities, folklore en gastronomie.

4EVER49 Travel is onderdeel van Rho Delta Travel BV en lid van ANVR, SGR en het calamiteitenfonds, zodat alle geboekte reizen onder deze garanties vallen.